joi, 11 octombrie 2012

Îngrijirea naturală a părului

Contra căderii părului2 linguri ulei de masline + 1 galbenuş de ou + cîteva picături de lămîie (o fiolă de vitamina C care întăreşte părul); apoi, omogenizate se aplică pe părul curat, se acoperă cu o cască de baie şi se stă 45 de minute, dupa care se spală cu şampon.

Contra căderii părului şi a mătreţii500 gr praf de cedru (de la farmacie) + 2 galbenuşuri de ou ( în functie de lungimea părului) + cîteva picături de lămîie. Se adaugă pe rădăcini 15 minute, iar apoi se şamponează. Se repetă o dată pe săptămaâîna/ 3 ori pe luna.

Pentru un păr mai des şi mai lucios galbenuş de ou +1/2 pahar de chefir  + 1 ceapă rasă fin + putin alcool alimentar. Se aplică pe păr şi se lasă 2 ore, se şamponează şi nu se usuca cu foehnul. Se repeta de 3 ori pe luna;

Pentru un păr subţire şi deterioratbalsam+ 2 linguri smîntînă + 1/2 lingura de ulei de germeni de grîu + 1 lingură suc de lămîie.  Se omogenizează şi se întinde pe părul umed dupa spălare, se acopera cu o cască de baie, se stă 15 min. şi apoi se clăteşte. Se aplică 1 dată pe săptămînă.

Un comentariu:

  1. JAMOKI BANDAI SITUS JAMOKI SITUS ONLINE - JTMHub
    JAMOKI BANDAI SITUS 오산 출장안마 JAMOKI SITUS JAMOKI SITUS JAMOKI 천안 출장마사지 SITUS JAMOKI 인천광역 출장샵 SITUS JAMOKI SITUS JAMOKI SITUS 영주 출장안마 JAMOKI SITUS JAMOKI 서산 출장안마 SITUS

    RăspundețiȘtergere